Androidmarket.cz

T-Mobile vydal aplikace pro fotbalové fanoušky k Euru 2012

Euro 2012 začíná už 8. června a T-Mobile se proto jako generální sponzor české reprezentace rozhodl vydat několik aplikací, které potěší nejednoho fotbalové fanouška. Všechny aplikace můžete zdarma stáhnout z Google Play Store a jsou samozřejmě kompletně v českém jazyce.

ME2012

  

Hlavní aplikací T-Mobilu pro letošní fotbalový šampionát je ME2012. Aplikace nabízí klasické informace v podobě popisů stadionů a pořadatelských měst, tabulek, výsledků, rozpisů, zápasových statistik, detailů o týmech a hráčích. ME2012 ale nabízí i další obsah, jako jsou exkluzivní video reportáže a textové vstupy od profesionálního zpravodaje, možnost nakouknout do zákulisí natáčení fotbalových reklam pro T-Mobile, do hotelu a na tréninky, „making of“ videa z focení fotbalistů na plakáty, netradiční rozhovory s hráči, možnost zaslání vzkazu našemu národnímu týmu a soutěže o hodnotné ceny.


App Name
Developer
Free   

Fotbálek

  

Fotbálek je jednoduchá sportovní hra s dvěma hráči a míčem, který musíte dostat do branky protihráče. Hra nabízí tři stupně obtížnosti a dva režimy: pro jednoho hráče nebo multiplayer pro dva hráče na jednom zařízení.


App Name
Developer
Free   

Fandi nahlas

  

Poslední aplikace nabízí sadu zvukových efektů, které vám pomohou navodit tu správnou fotbalovou atmosféru i doma u televize. Kromě české hymny najdete v aplikaci trubku (foukání do mikrofonu), buben (ťukání prstem na displej) a řehtačku (otáčení telefonu).


App Name
Developer
Free   

http://www.youtube.com/watch?v=ivpy0fjXxdM