Androidmarket.cz

Slevové agregátory pro Android

Slevové servery si podmaňují Česko, rostou jako houby po dešti. Abyste se neztratili ve zněti nabídek, vznikají různé agregátory slevových serverů, které myslí i na uživatele mobilních služeb. Agregátory vyvinuly zjednodušené aplikace pro Android s aktuálními nabídkami slev.

Zlaté slevy

Aplikace agregátoru, který naleznete na  www.zlateslevy.cz  nabízí možnost třídění slev podle města a zaměření.


App Name
Developer
Free   

Slevoid – hromadné slevy

Slevoid je mobilní vyhledávač hromadných slev agregátoru,  který sídli na adrese www.slevin.cz. Slevoid podporuje multi-filtrování podle města, druhu a poskytovatele.


App Name
Developer
Free   

Slevolapka

Aplikace Slevolapka byla vytvořena Petrem Nohejlem, jako slevový agregátor čistě pro Android. Webový agregátor by jste hledali marně. Tato aplikace umožňuje nastavit klíčová slova slev, o které máte zájem, nastavit vaše město, slevové portály pro které chcete získávat upozornění a čas, kdy vám bude upozornění každý den chodit. Nastavení lze libovolně měnit, případně lze upozornění kdykoliv vypnout.


App Name
Developer
Free   

ROBOX

ROBOX je stejnojmenná aplikace webového agregátoru, který najdete na www.robox.cz.  Aplikace podporuje zobrazení slev jak v Česku, tak i na Slovensku. Aplikace je propojena s webovým klientem verzi, to co si prohlédnete v mobilu Vám webová verze už zobrazí jako přečtené.


App Name
Developer
Free   

[poll id=“13″]