Androidmarket.cz

Sledujte Netflix offline, kdekoliv a kdykoliv

Netflix konečně přidal možnost stáhnout televizní seriály nebo filmy a poté je sledovat offline. Tato volba je možná pro vybrané pořady Netflixu, které zahrnují: Orange is the New Black, Stranger Things, The Crown, Narcos a ostatní. Můžete si zatím vybrat jen ze zvolených filmů nebo televizních pořadů.

Jak můžete vidět ze screenshotu výše, uživatelé budou moct vidět, zda se jejich film nebo televizní pořad bude dát stáhnout nebo ne (podle ikonky). Společnost ale slíbila, že bude v následujících měsících přidávat více seriálů k offline shlédnutí. Možnost stáhnutí filmů je zahrnuto v aplikaci a je dostupná jak pro telefony, tak i pro tablety.

 

 

Časem na Netflixu uvidíte záložku filmů „Available for Download“, které budou zahrnovat všechny videa dostupné k offline shlédnutí. Uživatelé si budou moct stáhnout videa v Normální nebo Vysoké kvalitě. Všechen uložený obsah bude přístupný ve složce „My Downloads“. Obsah je uložený lokálně a zatím Netflix neumožnil stažení videa na své vlastní úložiště (SD kartu apod.) .

Tahle funkce bude dostupná na všech aplikacích Netflix, jen u některých zařízení to Android bohužel nepodporuje. Bude to určitě užitečné pro lidi, kteří mají omezené množství dat, ale stále chtějí sledovat videa na cestách nebo v letadle, kde normálně není Wi-Fi.

A to nejlepší, firma nebude zvyšovat poplatky, tudíž cena Netflixu bude pořád stejná.

 

Zdroj