Androidmarket.cz

Sejfněte se před revizory

Dnes proběhla v pražské kavárně Era svět tisková konference, jež si kladla za cíl seznámit média s nedávno vytvořenou aplikací Sejf. Teď mě neberte příliš doslova. Samotný Sejf totiž běží na platformě, která je již pět let patentovaná. Využívá ji aplikace Dzone. Ta je však spíše lokálního významu.

Sejf se tedy – i dle slov Vladimíra Plachého – nesnažíš přijít s něčím novým. Chce však inovovat stávající možnosti nákupu jízdenek MHD a parkovacích míst. Často cestujete? Nevíte jak, nebo jen prostě nemáte chuť neustále zjišťovat, kde si koupit jízdenku a který kód poslat na jaké číslo? Máte chuť zaparkovat auto, ale neradi ztrácíte čas kupováním parkovacího lístku? Nechcete stahovat příliš mnoho aplikací? Vyzkoušejte Sejf.

Jde vlastně o pokladničku na drobné. Momentálně ji můžete využít k placení za parkování nebo k nákupu jízdenek MHD v patnácti městech naší republiky. Nutno dodat, že v Praze si zatím „parkovací lístek“ nekoupíte. Nicméně tvůrci Sejfu slibují, že na zvětšení rozsahu aplikace tvrdě pracují.

Sejf však disponuje ještě několika bonusovými funkcemi. Předně bych zminil možnost přispět na charitu částku od třiceti do tří tisíc korun. Jedním partnerů aplikace je sdružení UNICEF, které na konferenci zastupovala Pavla Gomba. Dále se díky Sejfu můžete zúčastnit různých anket a soutěží, které by měly sloužit hlavně jako zpětná vazba zákazníků k obchodníkům, kteří se Sejfem spolupracují.

Jaký je Sejf v praxi?

Klady:

Zápory:


App Name
Developer
Free