Androidmarket.cz

Samsung aktualizuje Gear S2 (funkcemi Gear S3)

Samsung vydal aktualizaci pro Gear S2 SmartWatch, která nově obsahuje řadu funkcí Gear S3. Aktualizace vyšla ke dni 5. prosince. Nabídky aktualizovaných modelů Gear S2 jsou nyní k dispozici na Amazon.com kolem $249.99 (6 280 CZK) a na německém Amazonu jsou k dispozici kolem $220 (5 530 Kč).

Aktualizace přináší Gear S3 různé typy ciferníků, které jsou ke stažení prostřednictvím obchodu s aplikacemi, stejně jako další nové funkce.

Majitelé Gear S2 nyní mohou přijmout nebo odmítnout hovory pomocí krytu, také i zamítnout alarmy, časovače a upozornění. Navíc Gear S2 nyní podporuje režim psaní rukou, který konvertuje znaky nakreslené na obrazovce v angličtině, korejštině nebo čínštině, do napsaných slov – budete si moct vybrat až z 180 druhů emoji nebo si můžete diktovat zprávy s funkcí hlasového záznamu.

K ostatním aktualizovaným funkcím Gear 2 patří:

Sledování aktivity: S Health nyní obsahuje funkce, které byly přidány do Gear Fit2, včetně lepšího rozpoznání aktivity. Bude počítat opakované cvičení, jako dřepy, skoky apod. Funkce Auto Pause je také nyní k dispozici na SmartWatch, když si uděláte přestávku třeba během svého běhu.

Podpora Widget: Byla přidána podpora pro widgety z populárních aplikací a zlepšení ostatních. Například widget Počasí nyní obsahuje funkci City Navigator, která má umožnit uživatelům sledovat podmínky v různých městech.

Bezpečnost a ochrana: Obsahuje novou funkci pro sledování polohy, která umožní uživatelům poslat svou polohu v případě nouze do předdefinovaných kontaktů.

Zdroj