Androidmarket.cz

Nejlepší pivní aplikace

 Dnes je Den českého piva, dříve než se vydáte do své oblíbené hospůdky na pivní speciál od svého oblíbeného pivovaru. Si můžete svůj smartphone vybavit nejrůznějšími pivními aplikacemi.

Pub Buddy – počítadlo piv

Aplikace PubBuddy Vám pomůže udržet přehled o konzumaci nápojů a jídel během návštěvy restaurace či hospody. Jakmile přidáte nápoj nebo jídlo objeví se v hlavním okně. Přidávání nápoje nebo jídla se dělá připsáním čárky tahem shora dolů. Ubírání se provede tahem v opačném směru. Položka se označí prostým dotykem na požadovaný nápoj. Aplikace Vám tak pomůže udržet přehled o počtu piv a zároveň je to výborná kontrola při placení.
  

App Name
Developer
Free   

Pivovary (CZ/SK)

České pivovary je aplikace, která potvrzuje fakt, že Češi jsou národem pivařů. Aplikace Vám nabízí přehledné zobrazení téměř všech českých pivovarů. Mapu je možné pomocí tlačítek menu zobrazit v satelitním nebo normálním režimu a po kliknutí na tlačítko v pravém dolním rohu přesunout na aktuální pozici určenou pomocí gps nebo sítí operátora.

Po rozkliknutí konkrétního půllitru, který pivovar reprezentuje, se zobrazí detail s kontakty, adresou, webovými stránkami nebo aktuální vzdálenost mezi vámi a pivovarem.


App Name
Developer
Free   

Pivopedie

Digitální verze knižního vydání pivní encyklopedie. Tato aplikace nabízí největší databáze českých a slovenských piv včetně důležitých informací. Dále v rámci povopedie naleznete informace o pivovarech a pivotékách v ČR a SR.


App Name
Developer
Free   

Pivní listy

Aplikace s informacemi o více než 500 českých pivech a pivovarech. Každé pivo má svůj vlastní list s informacemi o stupňovitosti, obsahu alkoholu, hořkosti, barvě, složení či sládkovi.


App Name
Developer
Free   

Pivo ve skle

Ukazatel aktuálního stavu baterie ve tvaru piva.

  


App Name
Developer
Free   

iBeer FREE

Stačí naklonit telefon a pustit se do popíjení zlatavého moku 😉


App Name
Developer
Free