Androidmarket.cz

Nejlepší aplikace pro MS 2014 v Brazílii

 FIFA

Oficiální aplikace Fifa Vám nabídne kompletní zpravodajství z nadcházejícího MS 2014 ve fotbale. Dále v rámci aplikace naleznete informace od Ligy mistrů až po všechny národní ligy, jenž zastřešuje právě Fifa.

 


App Name
Developer
Free   

FotMob – World Cup 2014 Brazil

Speciální vydání aplikace pro MS 2014 ve fotbale, která vám nabídne kompletní informační servis včetně zvukových fotbalových reportáží.  V aplikaci naleznete výsledky zápasů v reálném čase, herní statistiky(soupisky, statistiky, góly, karty, penalty, neproměněné penalty, rozhodčí a střídání), tabulky, a program mistrovství. Po skončení MS opět naleznete v aplikaci informace z více než 100 ligových soutěží.


App Name
Developer
Free   

365Scores:World cup edition

Zvláštní vydání aplikace k mistrovství světa ve fotbale 2014 v Brazílii. V rámci aplikace naleznete živá skóre, upozornění, výsledky, videa, tabulky, pořadí a nejlepší střelce. Na šampionát do Brazílie se možná nedostanete, ale celá akce je i na 365Scores! Nejdetailnější zpravodajství z mistrovství světa máte doslova na dosah ruky. Včetně úplného rozvrhu zápasů a časů zahájení utkání. Podívejte se na soupisky hráčů s jejich kompletními statistikami. Ty z Brazílie 2014 tam nebudou chybět. Kompletní pořadí týmů na turnaji, takže hned uvidíte, s kým bude ten váš hrát příště! Prohlédněte si všechny stadiony, kde se bude mistrovství odehrávat. Včetně lokality, fotografií a statistik. Kromě toho samozřejmě, jak asi čekáte, na aplikaci 365Score naleznete upozornění na všechny vstřelené branky a videa.

   


App Name
Developer
Free   

SofaScore World Cup 2014 LIVE

Zvláštní vydání aplikace pro MS v Brazílii. Sledujte Mistrovství světa ve fotbale pohodlně ve svém Androidu: live výsledky, program, skupiny, statistiky, rozpis zápasů, nejlepší střelci, videa, tabulky.


App Name
Developer
Free   

 

Pelé: King of Football

Hra král fotbalu Vás zavede do brazilských uliček, kde můžete poměřit své síly s místními hochy tak jako slavný Pelé. Dokážete-li svůj um pak se propracujete na stotisícové stadiony. Okuste na vlastní kůži kariéru nejlepšího fotbalisty světa na displeji Vašeho Androidu.


App Name
Developer
Free   

adidas 2014 FIFA World Cup

Vyzkoušejte interaktivní wallpaper od Adidasu pro MS 2014 v Brazílii.


App Name
Developer
Free