Androidmarket.cz

SMS Backup+ – zazálohujte si své SMS na Gmail

Bojíte se, že při ztrátě svého zařízení přijdete o všechny cenné SMSky? Nechcete mít zálohu v souboru na kartě či v PC, jelikož je to nepohodlné? Od toho je zde aplikace SMS Backup+, která veškeré SMS zazálohuje na GMAIL.

Jde o velmi užitečnou aplikaci schopnou zazálohovat Vaše SMS, MMS a dokonce i výpis volání na Váš Gmail účet. V aplikaci lze nastavit automatická záloha, je zde možnost pevné periody nebo automatické zálohy po přijetí nové zprávy. Z dalších možností zde najdeme zálohu jen pro vybrané skupiny kontaktů, název SMS štítku, či zálohu jen při připojení přes WiFi. V aplikaci nemusíte zadávat google acc heslo, ale musíte ji ručně povolit přístup ke kontaktům a e-mailové schránce, na povolovací schránku Vás sama navede. Další výhodu je plná česká lokalizace, zapříčiněná českou národností autora, tedy alespoň to odhaduji z česky znějícího jména.

Aplikace přímo vychází ze známějšího open source řešení SMS Backup, díky čemuž je zde kompatibilita se zálohou. Pokud jste tedy používaly k záloze SMS Backup, není zde problém ji do telefonu dostat pomocí ‚+‘ verze (odzkoušeno).

Podporované verze Androida 1.5+
Podporované App2SD


App Name
Developer
Free