Androidmarket.cz

Google+ se v poslední aktualizaci ještě více přibližuje k Material Designu

Sociální síť Google+ je tady s námi už více než tři roky. Za tu dobu se po designové stránce razantně proměnil, pod odchodu duchovního otce Vica Gundotra se však rozběhly spekulace o jejím chystaném zániku. To se zatím nevyplnilo a pokud bychom měli posuzovat jen podle mobilního klienta služby, rozhodně bychom nemohli říct, že je vývoj jakkoliv zanedbán.

Dnes jsme se například dočkali další aktualizace, jež přináší další prvky nedávno odhaleného Material Designu. Ty přišly už na konci prázdnin, dnešní update však přináší mírné úpravy a taky redesignovanou sekci s fotkami. Další změny můžeme pozorovat u ikony pro přidání příspěvku, jež se převlékla do červených barev.

Google+ není ani zdaleka jedinou aplikací, jež se tento nový designový jazyk dotkl. V posledních dnech to byl například Kiosek a další aplikace budou bezesporu následovat. Snad se spolu s nimi brzy dočkáme i finální verze stále připravovaného Androidu L, který by měl být spolu s novým Nexusem odhalen už v následujících týdnech.


App Name
Developer
Free   

Zdroj: droid-life, engadget