Androidmarket.cz

DO Launcher – prostředí Sense pro (skoro) každý smartphone

  

Líbí se vám uživatelské prostředí Sense 5, ale nevlastníte smartphone od HTC? Nevadí, nyní si můžete stáhnout DO Launcher, který je značně inspirovaný právě výše uvedeným rozhraním. Nechybí v něm dokonce ani Dogafeed napodobující mnohými nenáviděnou, ale jinými oblíbenou funkci Blinkfeed.

Launcher je zatím bohužel jen v beta verzi a funguje na zařízeních s Androidem 4.1 a vyšším. DO Launcher napodobuje Sense 5 opravdu zdařile, a to včetně ikonek, animací a samozřejmě typického menu aplikací s hodinami a počasím.  Dogafeed (obdoba Blinkfeedu) zatím funguje jen jako agregátor zpráv z vámi vybraných RSS zdrojů, v budoucnu by však podle vývojáře měla přibýt podpora sociálních sítí, konkrétně Facebooku, Twitteru a Instagramu. Povedenou funkcí je podpora témat, díky kterým je možné během několika sekund změnit barevný nádech launcheru.

Beta verzi DO Launcheru si můžete bezplatně stáhnout z Google Play Store, případně jako instalační soubor APK z fóra XDA Developers, kde naleznete také podrobnější informace o launcheru.


App Name
Developer
Free   

via Talk Android