Androidmarket.cz

Aplikace, která se Vám bude hodit v Disney Worldu

Walt Disney World má právě vše na jedné přehledné aplikaci: vstupenky do různých parků, rezervace večeří, Photopass, hotelové rezervace a mnoho map a informací o resortu. Pokud přicházíte na nejkouzelnější místo na Zemi, tak “My Disney Experience app“ bude Vaše záchrana.
Je to úplně nová aplikace se svou nejnovější aktualizací.

 

My Disney Experience app využili své rozložení a mnoho nabídek, které dali do jedné mapy a jednotného menu, které si můžete přetáhnout z vašeho charakteru pro zobrazení. Odstranili nabídku “hamburger menu“, kterou nahradili. Z tohoto menu si můžete něco koupit, zarezervovat parkoviště nebo vstupenky na akce. Můžete mít také nějaké výhody ve stravování, a dokonce si můžete rezervovat hotel, pokud jste nějakým způsobem na cestě do Disney Worldu a nemáte rezervaci.

Mapa nyní pokrývá téměř celou obrazovku, jako ovládací prvek je bílý pruh v horní části obrazovky. Přejížděním vlevo nebo vpravo na tomto pruhu přepínáte mezi atrakcemi, stravováním a dalších kategorií na mapě. Mapa má stále problémy s rozlišením a překrývajícími se kolíky, obzvláště kolem hradu Popelka, ale aspoň je mapa rychlejší k použití, a to zejména pro navigaci v okolí parku.

Jestli potřebujete vědět, jak dlouho budete čekat u atrakce nebo například u záchodů, My Disney Experience app je Váš průvodce pro Walt Disney World a pokud ho plánujete navštívit, určitě byste si měli aplikaci stáhnout.

Zdroj