Androidmarket.cz

Unikly fotky a informace o zatím nepředstaveném modelu Huawei P9 Lite

Hlavní telefony ze série P9 byly dnes představeny na Londýnské akci společnosti Huawei, ale společnost zřejmě chystá také představení modelu P9 Lite. Redaktoři ze serveru Hi-Tech Mail.ru již měl možnost novou Lite verzi vlajkové lodi od společnosti Huawei vyzkoušet a poskytli nám hlavní specifikace telefonu.

Stejně jako klasický model P9 má Huawei P9 Lite 5,2″ displej s rozlišením 1080p, což mu dává hustotu pixelů 423ppi. Je pochopitelné, že telefon nenabízí duální kameru od společnosti Leica ale pouze konvenční 13 MP snímač s jednou přisvětlovací LED diodou. Selfie fotoaparát má rozlišení 8 MP.Bohužel nemáme žádné informace o čipové sadě telefonu, ale víme, že bude k dispozici ve variantách s 2 GB nebo 3 GB operační paměti. Vnitřní paměť má 16 GB a pomocí microSD karet je rozšiřitelná až na 128 GB.

Baterie disponuje kapacitou 3 000 mAh (jako u P9) a snímač otisků prstů je také umístěn na zadní straně.Jakmile budeme mít k dispozici více informací o modelu P9 Lite, rádi se s Vámi o ně podělíme!

Zdroj