Androidmarket.cz

Tiny Apps: miniaplikace všude, kde si zamanete

Vlastníte tablet nebo telefon s větším displejem? A vždycky jste záviděli telefonům a tabletům, které v sobě mají předinstalované miniaplikace? Mě upřímně se tento styl aplikací vždycky líbil. Nyní je mají především telefony od Samsungu, například Note a Galaxy Tab nebo Sony s Xperií Z. A pokud tyto telefony nevlastníte a máte podobné preference jako já, tak se vám určitě bude líbit dnešní aplikace.

Tiny Apps je šikovná aplikace, která má v sobě hned několik miniaplikací. Na plochu si můžete umístit například kalkulačku, která se opravdu v miniaplikaci hodí. Okno si samozřejmě můžete posunout na libovolné místo. Dále je možné vložit písemnou poznámku a také si můžete poznámku nakreslit. Předposlední funkcí je záznam zvuku. Tato mini aplikace se dle mého názoru také hodí. Například, když zaznamenáváte i další věci, než jen zvuk. A v neposlední řadě máte k dispozici přehrávač hudby. Určitě namítnete, že není zapotřebí mít tyto mini aplikace na ploše a stačí je mít například v notifikační liště nebo k nim můžete přistoupit multitaskingem. Ano, máte pravdu, nicméně minimálně kalkulačka a poznámkovníky mi přijdou opravdu užitečné.

Ještě pár triků na závěr. Pro někoho mohou být zbytečné, ale předpokládám, že je někteří z vás ocení. Menu miniaplikace se vyvolá stiskem obráceného trojúhelníku v kolečku na levé straně nahoře. Pokud chcete miniaplikaci zavřít, stačí dotknout se nadpisu aplikace a posunout. Pokud chcete aplikaci zvětšit či zmenšit, využijte trojůhelníček v pravém dolním rohu. Pokud aplikaci nepotřebujete, jednoduše zavřete křížkem. Pouze dodám, že je v Google Play free verze a pro verze (v pro verzi můžete měnit průhlednost oken). Takže bych určitě doporučil verzi zdarma minimálně vyzkoušet. Poté nám můžete sdělit své poznatky či připomínky níže.


App Name
Developer
Free   


App Name
Developer
Free