Androidmarket.cz

Český zoubek: eÚčty.cz aneb výdaje pod kontrolou

Sledování domácího rozpočtu bude díky užitečným programům hračka. Nejen o kompletní cash flow rodinných financí se mohou postarat profesionální nástroje. Chcete-li mít všechny své příjmy a výdaje pod kontrolou, je potřeba vést důslednou evidenci. Jen na základě přesných údajů je možné následně analyzovat, kde je „černá díra“ rodinného rozpočtu a kde se dají hledat mezery v hospodaření s penězi.

Ne každému bude v dnešní době vyhovovat „papírové“ vedení domácího účetnictví – přeci jen „notýsek“ nemusí být vždy po ruce, občas se něčím polije, někde ztratí a při občasném výskytu těchto situací se pak jen těžko porovnávají příjmy a výdaje za několik minulých let. Pomoci mohou eÚčty.cz, pojďme se jim podívat na zoubek.

eÚčty.cz

Aplikace pro Android je doplňková aplikace k webové službě eÚčty.cz. Aplikace slouží pro rychlé zadávání transakcí do služby eÚčty.cz z mobilního telefonu, a to i v okamžicích, kdy nemáte dostupné internetové připojení, nebo je toto připojení pomalé. Aplikace umí pracovat v offline módu, tedy zcela bez internetového připojení. Předpokládá ovšem, že alespoň jednou za čas je k internetu připojena, aby mohla data synchronizovat s webovou službou.

Aplikace pro Android nenahrazuje plnohodnotně webový přístup, pouze rozšiřuje využití této služby pro offline situace. Aplikace umožňuje provádět následující činnosti:

Aplikace je určena pro zařízení se systémem Android 2.3 a vyšší.

Před registrací, která je anonymní, doporučujeme přečíst si provozní podmínky.


App Name
Developer
Free   

Bezpečnostní doporučení

Využijte možnosti anonymní registrace. Služba eÚčty.cz nevyžaduje pro registraci žádný údaj, který by Vás identifikoval. Není povinný dokonce ani email. Zaregistrujete li sebe i svoji rodinu pod zvoleným pseudonymem, nebude možné zadaná data přiřadit ke konkrétní osobě.

Znáte nějakou českou aplikaci či hru, která by si zasloužila recenzi? Napište nám do diskuze.