Androidmarket.cz

3D video – design smartphonu Samsung Galaxy S8/S8 Plus

3D renderované video se objevilo na stránce OnLeaks, takže je to možná nejlepší pohled na budoucí design smartphonu Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8 Plus. OnLeaks tvrdí, že vykreslení těchto smartphonů proběhlo v programech CAD.

Jak můžete vidět na videu, Galaxy S8 bude mít významný poměr obrazovky k tělu, údajně kolem 90%. Také bude postrádat tlačítko “Home“, které bylo typické pro série Galaxy S. Také si můžete všimnout, že bude mít postranní tlačítko na obou stranách, jedno z nich by mohlo představovat právě virtuální asistentku Bixby.

Další podrobnosti zahrnují jediný reproduktor, USB Type-C ve spojení s 3,5mm jackem pro sluchátka, kterého se mnozí obávali, že se na tomto smartphonu už neobjeví.

Když unikly zprávy o tom, že Galaxy S8 nebude mít tlačítko “Home“, začalo se přemýšlet o tom, kde by mohl být zabudovaný snímač otisků prstů. Spekulace tvrdí o tom, že Samsung by mohl tento snímač zabudovat přímo do displeje, i když to asi nebude tento případ. Na zadní straně zařízení vedle fotoaparátu je obdélníková prohlubeň, kde by právě tento snímač mohl být.

Zatím to jsou všechno jen spekulace o tom, jak by Galaxy S8 mohl vypadat, ale na základě toho, co uniklo, bylo by překvapující, kdyby S8 vypadal jinak.

Zdroj