Androidmarket.cz

Oblíbené Mapy.cz přinášejí mapy pro běžkaře

Oblíbené mapové podklady od Seznamu, aplikace Mapy.cz, přinášejí novou významnou aktualizaci, kterou ocení především milovníci zimních sportů (pokud tedy letos napadne sníh).

   

Nová verze přináší novou mapovou vrstvu přinášející na displeje chytrých telefonů běžecké trasy pro milovníky běhu na lyžích. Nová vrstva vychází ze známých map, leč v zimním hávu. Obsahuje vše podstatné informace, které běžkaři využijí. Především vrstevnice, názvy důležitých běžkařských tras i významných lokalit na mapě. Na své si přijdou i milovníci sjezdového lyžování. Nechybí ani zobrazení vleků a tím pádem i sjezdových tratí (i s obtížností).

Aplikace umí na běžkařských trasách i navigovat. Obsahuje tedy vše potřebné, co každý lyžař  při svých toulkách přírodou ocení. Pokud máte aplikaci Mapy.cz staženou, po spuštění se objeví okno s nabídkou stažení aktuálních map pro offline zobrazení. Pro ty ostatní je aplikace Mapy.cz k dispozici zdarma v Obchodě Play. Jedná se o aplikaci, která by rozhodně neměla chybět v žádném chytrém telefonu.


App Name
Developer
Free