Test optické stabilizace obrazu Galaxy Note 4 vs. iPhone 6 Plus

2

Optická stabilizace obrazu se již dnes u vlajkových lodí stala standardem. Nechybí tak ani u nejnovějšího Samsungu Galaxy Note 4 či iPhonu 6 Plus, právě na optickou stabilizaci těchto přístrojů se zaměřili redaktoři ze serveru PhoneArena. Ti zafixovali oba modely a pustili se do natáčení videa, během testu se rozhodli prověřit jak hardwarovou část tak i softwarové řešení obou výrobců, které se u Samsungu nazývá Smart OIS a u Applu Cinematic Video Stabilization.

Podle redaktorů se s menšími a středními otřesy lépe vypořádat systém od Samsungu u velkých otřesů pak lépe obstál systém Cinematic Video Stabilization od Applu. Svůj názor si můžete udělat i vy pomocí následujícího videa, jenž vzniklo během testu:

[poll id=“31″]

2 KOMENTÁŘE

  1. To není žádný test, resp. nevypovídá vůbec o ničem. To auto jede s iphonem jinou cestou než s Notem – jiná rychlost, jiný povrch vozovky, jiný styl jízdy… To je jak srovnávat jablka a hrušky. V druhé části sice jde o natáčení stejné lokality, ale z ruky za chůze – každá ruka se chvěje jinak a při pohybu o to výrazněji. Mělo by to význam, pokud by do toho auta dali oba telefony současně, aby byly vystaveny stejným otřesům ve stejný okamžik.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here