Androidmarket.cz

Aktuálně zlevněné aplikace

DocumentsToGo Full Version Key

S aplikací DocumentsToGo Full Version Key získáte možnost vytvářet, prohlížet a upravovat veškeré office dokumenty (.doc(x), .xls(x), .ppt(x) a to i v případě, že jsou zaheslovány. Kromě toho podporuje aplikace i Google Docs a automatickou synchronizaci dokumentů s počítačem skrze USB kabel.

14.95 ->$ 8.95

  


App Name
Developer
Free   

Shipwrecked

Poté co ztroskotáte s lodí, budete objevovat nový ostrov a zasadíte se o to, aby na něm vyrostla nová populace. Jedná se o online budovatelskou strategii, která na rozdíl od ostatních podobných strategií není limitována energií.

ZDARMA 🙂

  


App Name
Developer
Free   

Spirit HD

Spirit HD Vás na první pohled zaujme svojí excelentní grafikou, tak výtečnou hratelností.  Ve hře Spirit ovládáte dotykem prstu malého ducha, který si jen tak poletuje prostorem a za sebou zanechává jakousi stopu.

2.99 ->$ 1.49

  


App Name
Developer
Free   

ProCapture – camera + panorama

ProCapture Vám nabídne téměř všechny základními funkce, které má správný fotoaparát mít. Můžete si zvolit některý z řady režimů focení či použít některý ze scénických režimů, dále můžete nastavit  vyvážení bílé, expozice atd. ProCapture Vám umožní vyjma fotografií vytvářet také panoramata. Díky svým funkcím patří k jedné z nejlepších aplikací pro fotoaparát.

$ 1.99 ->$ 0.99

   


App Name
Developer
Free   

SwiftKey 3 Keyboard

Dotyková klávesnice pro Android v mobilu.

3.99 ->$ 1.99

  


App Name
Developer
Free   

accuWeather platinum

accuWeather platinum je populární aplikace pro předpověď počasí s živými prvky. Ohromí Vás množství detailů a úžasná grafika.

$ 2.99 ->$ 0.99

  


App Name
Developer
Free   

Quickoffice Pro (Office a PDF)

Quickoffice Pro Vám tentokrát nabízí víc než jen základní funkce jako jsou e-mail, hudba, hry. Kancelářský balíček Vám umožní otevřít a editovat Microsoft ® Office dokumentů, tabulek a prezentací a komentovat PDF soubory, to vše jak online tak offline.

$ 14.99 ->$ 0.99

  


App Name
Developer
Free   

Sonic 4 Episode II

Sonic 4 Saga pokračuje v Epizodě II s návratem fan-oblíbenými darebáky. Po událostech z Episode I, kdy se Metal Sonic vrátil k  impozantnímu spojenectví s Dr. Eggman. Chcete-li čelit tomuto novému zlu, bude se muset Sonic obrátit na starého přítele, aby mu pomohl zachránit den!

$ 6.99 ->$ 2.99

  


App Name
Developer
Free