Aktuálně zlevněné aplikace

1

Little Big Adventure

Budete hrát za hrdinu jménem Twinse, což je mladý hrdina žijící na ostrově Citadely, kde vede diktaturu Dr. FunFrock. Tento hrdina měl divné sny, že bude planeta zničena a tak uteče z psychiatrické léčebny. Vaše předkové byli kouzelníci, tudíž budete tak trochu kouzlit.

4.99 ->$ 2.99


logo-app
App Name
Developer
Free   
qrcode-app

Star Chart Infinite

Toto je nejprodávanější astronomická aplikace k hledání hvězd. Můžete tak mít virtuální planetárium v kapse. Stačí tedy jen Vaše zařízení namířit na oblohu a aplikace už si poradí sama, pak se jen můžete kochat. Zjistíte tak, co kde je, či jaké jméno mají některé hvězdy apod.

7.99 ->$ 2.99


logo-app
App Name
Developer
Free   
qrcode-app

NightSky HD

Jedná se o fyzikální hru stylu puzzle, tedy je to logická skákačka se zajímavou kuličkou. Vše se odehrává v překrásném světe, jenž je velmi pěkně designově vyveden. Dokonce mají kvalitní ovládání i zvukové efekty. Za tuto hru dostali vývojáři spoustu ocenění.

4.99 ->$ 0.99

NightSkyNightSky1 NightSky2


logo-app
App Name
Developer
Free   
qrcode-app

Aktuální nabídku zlevněných aplikací pro Android
najdete na www.zlevneneaplikace.cz

1 komentář

  1. Ble, star chart. Zakoupil jsem to ze zvědavosti v pomatení smyslů před dvěma lety, ale není o co stát. Vypadá to doma líbivě, ale pro rozpoznání v terénu podle gyroskopu je naprd. Drobounké písmo nejde zvětšit. Navíc je naprosto idiotsky bledě modré ohraničené černou linkou na bledě modrém pozadí, takže ve tmě si musíte dát mobil blízko k očím a jednak si rozhodíte úplně noční vidění a jednak je to strašná otrava, luštit ta písmenka. Mimo domov prostě nepoužitelné. Pokud chcete astro app podle gyroskopu, google sky map je bezkonkurenční. Jednoduchá, přehledná a pro astrozačátečníky nebo lidi, co chtějí jen poznat pár hvězd nepřekonatelná. Propracovanější a pokročilejší je Stellarium (je i verze pro pc a bude stačit i většině pokročilejších amatérů), pro přehled o astronomických událostech je dobrý Mobile observatory a nakonec můžu doporučit dražší hodně propracované SkySafari 4 Pro

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here