Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších aplikací|8. týden

DataSize Explorer

Aplikace DataSize Explorer je jednoduchá aplikace, která Vám umožní velmi rychle najít a prozkoumat jaké aplikace Vám zabírají nejvíce místa ve Vašem telefonu nebo SD Kartě. Díky vizualizaci se tak rychle dozvíte, jaká aplikace Vám zabírá místo.

 


App Name
Developer
Free   

Listure AppGratis Edition

Potřebujete neustále kousek papíru, na který si zapisujete všechny možné informace, data, seznamy atd.? Pokud ano, tak se aplikace Listure AppGratis Edition hodí přesně pro Vás. Jedná se o jednoduchý To-Do List, který nabízí pestrou paletu možností. Samozřejmostí je i zálohování s Google Drive, takže se ke svému seznamu dostanete kdykoliv a odkudkoliv.

 

 


App Name
Developer
Free   

Compass

Na aplikaci Compass není moc co vysvětlovat. Opravdu malá, velmi jednoduchá aplikace, která nabízí jen jednu funkci. Určování světových stran. V redakci ale věříme, že se najdou i lidé, které tato aplikace potěší a využijí ji.

 


App Name
Developer
Free   

Palabre

Aplikace Palabre je RSS čtečka, která nabízí krásný Material Design a možnost přečíst si všechny články přímo v aplikaci.

 


App Name
Developer
Free   

USA TODAY Sports

Pokud jste fanoušky amerických sportů, lig nebo se jen zajímáte o sport obecně, tak budete s aplikací USA TODAY Sports spokojeni. Jedná se o aplikaci, která sjednocuje informace o téměř všech důležitých amerických sportech a utkáních.

 


App Name
Developer
Free   

Disa Beta

Aplikace Disa Beta shromažďuje zprávy z Vašich SMS zpráv, WhatsAppu a Facebook Messengeru. Chcete-li se o této aplikaci dozvědět více, přečtěte si náš samostatný článek.

 


App Name
Developer
Free   

Chrono List – Interval Timer

Chrono List je aplikace, která Vám umožní spravovat různé časomíry. Aplikace se skvěle hodí například na cvičení, protože si můžete jednotlivé cviky různě odměřit.

 


App Name
Developer
Free   

Clean Master Pro 2015

Clean Master Pro 2015 je aplikace, která dokáže zrychlit telefon až o 90%, pomocí odstraňování přebytečných souborů.

  


App Name
Developer
Free   

iAnnotate

iAnnotate je aplikace, která Vám pomůže zvýraznit všechny, pro Vás, důležité věci pomocí nepřeberné řady různých fixů, zvýrazňovačů atd. ve Vašich PDF dokumentech. Zajímavá je také možnost multitaskingu, díky které můžete přepínat mezi až 8 PDF soubory.

 


App Name
Developer
Free   

Instagrab for Instagram SAVE

Chcete si uložit fotky z Instagramu a nevíte jak? Tak přesně na Vás je zaměřená aplikace Instagrab for Instagram, který nabízí možnost uložení fotografií i videí a to zcela zdarma a bez jakéhokoliv vodoznaku na fotografii.

 


App Name
Developer
Free