Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších aplikací|7. týden

AppHunt: Best New Apps

Aplikace AppHunt Vám nabídne každý den seznam nejoblíbenějších nových aplikací zdarma. Jedná se zatím o opravdovou novinku, protože má pouze okolo 100 stažení z Google Play

 


App Name
Developer
Free   

theScore eSports

Patříte-li mezi fanoušky esportu (označení pro profesionální hraní počítačových her), tak vás potěší tato aplikace, která shrnuje na jednom místě výsledky z lig v hrách jako například: League of Legends, DOTA 2, CS:GO, StarCraft II a Heartstone.

 


App Name
Developer
Free   

Gallery Doctor

Aplikace Gallery Doctor je jedinečná aplikace, která automaticky rozpozná fotky, které jsou zbytečné (příliš tmavé, nekvalitní, stejné, rozmazané atd) a vymaže je. Tím vám ušetří místo v telefonu (resp. SD kartě). Fotky Vám potom předloží ke schválení a pomocí Vašich rozhodnutí se učí, co nechat a co smazat.

  


App Name
Developer
Free   

SnapBuy-Flash Sale & 90% OFF

SnapBuy-Flash Sale & 90% OFF je bezplatná aplikace, která vám umožňuje nakupovat různé produkty ve slevě až 90%. Poštovné je zdarma a to po celé Zemi.

 


App Name
Developer
Free   

Yarn for Hacker News

Yarn for Hacker News je obdoba známého Google Play Kiosku, která se ale zaměřuje čistě na web Hackernews.com, což je server o hackování a programování.

 


App Name
Developer
Free   

Linkedin Connected

Nová aplikace Linkedin Connected je sociální síť, která se zaměřuje na hledání práce, případně zlepšování vztahů v té staré.

 


App Name
Developer
Free   

Private Locker Go For Android

Private Locker Go For Android Vás nechá zamknout si Vaše aplikace, pokud nechcete, aby se Vám v nich někdo šťoural. Aplikace se dají zamknout pomocí PINu nebo gesta.

 


App Name
Developer
Free   

IKEA Emoticons

Klávesnice IKEA Emoticons je velmi jednoduchá klávesnice, která se zaměřuje hlavně na smajlíky a tzv. samolepky, které vkládá do chatu. Pokud o této aplikaci chcete vědět víc, přečtěte si prosím náš samostatný článek.

 


App Name
Developer
Free   

CM Game Engine

CM Game Engine je jednoduchý, ale účinný renderovací engine, který zrychlí vaše hry a umožní Vám hrát hry i online na webu, k čemuž je ale potřebný CM Browser.

 


App Name
Developer
Free   

Gallery & Photo Collage Maker

Gallery & Photo Collage Maker je klasická aplikace na úpravu fotek a tvoření koláží. K dispozici máte samozřejmě nespočet různých možností úpravy jako například rámečky, pozadí a vkládání textu.

 


App Name
Developer
Free