Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších aplikací|13. týden

drupe – Contacts. Your way.

Aplikace drupe shromažďuje všechny Vaše kontakty ze všech sociálních sítí a dává Vám možnost vybrat si, přes jakou soc. síť jim napíšete.

 


App Name
Developer
Free   

Beatport

Jako další Vám představíme aplikaci Beatport. Jedná se o novou streamovací službu pro streamování hudby do Vašeho zařízení. Streamování je zdarma a bez limitů.

 


App Name
Developer
Free   

Castro

Aplikace Castro ukazuje základní informace o Vašem mobilu nebo tabletu.

Hlavní funkce:

– Informace o CPU

– Status o baterii a její teplotě

– Informace o konektivitě a správa Wi-Fi

– Monitoring RAM a interního úložiště

– Celkové informace o zařízení

 


App Name
Developer
Free   

GIPHY for Messenger

Facebook se rozhodl vypustit API pro Messenger a umožnil tak vývojářům, aby mohli vyvíjet doplňky pro tuto aplikaci. Mezi první z doplňků, které si dnes představíme, je aplikace GIPHY, která vyhledává GIFy v Messengeru a odesílá je.

 


App Name
Developer
Free   

Nuzzel: News From Your Friends

Nuzzel je aplikace, která Vám zobrazuje nejnovější příspěvky od přátel na Facebooku a followerů na Twitteru. To vše přehledně a na jednom místě.

 


App Name
Developer
Free   

Memes for Messenger

Další doplněk pro Messenger, který si dnes představíme je Memes for Messenger. Jak už název napovídá, budete si moct vytvářet vlastní meme a sdílet jej s přáteli.

  


App Name
Developer
Free   

Adobe Fill & Sign

Adobe Fill & Sign je aplikace, která Vám pomůže s elektronickými podpisy. Můžete podepsat jakýkoliv dokument i v elektronické podobě. Stačí například vyfotit svůj podpis na papíře a převede jej do elektronické podoby.

 


App Name
Developer
Free   

Bitmoji for Messenger

Další z doplňků pro Messenger od Facebooku je Bitmoji. Můžete si tak vytvořit své vlastní samolepky nebo je vybrat z obrovské knihovny a poté je odeslat přátelům. Dostat se k nim můžete samozřejmě přímo z Messengeru.

 


App Name
Developer
Free   

Flashlight

Jedna ze základních aplikací, která spouští světlo za pomocí Vaší LED diody. I přesto u některých modelů chybí a Vy si ji můžete stáhnout z Google Play, kde je nespočet podobných aplikací. Tato aplikace má i funkci SOS, která spustí SOS signál.

 


App Name
Developer
Free   

Applock

Applock je další z řady aplikací, která zamkne ostatní aplikace a neodemkne je bez hesla. Aplikace ničím nevyniká, ale svou funkci plní velice dobře.

 


App Name
Developer
Free