Androidmarket.cz

Spekulace: Moto X bude mít volitelné kryty, například ze dřeva

O novém, velmi očekávaném modelu Motoroly, s názvem Moto X, slyšíme v poslední době často. Není divu, pomalu, ale jistě, se totiž blíží datum představení – 23. srpen. To by se měl model začít prodávat u amerického operátora Verizon. Kromě fotografie, kdy byl s telefonem vyfocen sám Eric Schmidt, se objevily také spekulace o možných variantách krytů.

Jak můžete na fotografii vidět, zadní strana přístroje je pokryta zvláštním vzorem. Ten možná nemá žádný další význam, nicméně se objevily zajímavé dohady. Kromě několika možných barevných variant (mluví se až o 16 barvách) si prý bude moci každý na zadní stranu modelu nechat vygenerovat vlastní text nebo logo. Což je docela nepravděpodobné. Nakonec, zadní kryt je možná jen lehce „zdrsněn“ pro lepší manipulaci s telefonem.

A konečně se dostáváme k tomu nejzajímavějšímu. Tím jsou materiály zadního krytu. Mluví se o plastu, kovu, dřevě i keramickém materiálu a dokonce o tkanině. To všechno sice zní skvěle, ovšem není jasné, zda se bude telefon prodávat jen v základní verzi a „osobnější“ verze budou na objednávku nebo půjdou do prodeje všechny kryty.

zdroj: androidcommunity