Androidmarket.cz

Samsung představil zdravotní aplikaci S Health pro Galaxy S III

Samsung představil netradiční aplikaci pro všechny uživatele své vlajkové lodě Galaxy S III. Aplikace s názvem S Health nabízí nejrůznější funkce pro sledování zdraví uživatelů.

S Health umožňuje sledovat hmotnost, krevní tlak, hladinu cukru v krvi, kalorie a mnoho dalších údajů o uživateli a zobrazit je v přehledných tabulkách a grafech. Data je možné do aplikace zadávat ručně nebo automaticky pomocí propojení s kompatibilními měřícími přístroji. V současné době jsou podporovány některé glukometry Lifescan a některé přístroje OMRON a A&D pro měření tlaku. Do S Health je také možné zadávat údaje o zdravé stravě, cvičení, užívaných lécích apod. Aplikace se také snaží uživatele co nejvíce motivovat ke zlepšení a proto je možné výsledky sdílet například na Twitteru.

Aplikace S Health je dostupná pouze pro Samsung Galaxy S III a měla by být ke stažení z portálu Samsung Apps. V tuto chvíli je aplikace k dispozici jen pro vybrané regiony, konkrétně pro USA, Jižní Koreu a pět evropských zemí (Velká Británie, Francie, Německo, Itálie a Španělsko).

Výbava Samsungu Galaxy S III:

zdroj: ta