Androidmarket.cz

Přehled aktualizací na Android Lollipop [Aktualizováno]

[Poslední aktualizace: 17.10.2014] Již je to přes rok, co společnost Google představila svůj systém Android 4.4 KitKat a my Vám přinesli exkluzivní seznam zařízení, která se dočkají aktualizací, popřípadě by se dočkat měly. Tento seznam byl mezi čtenáři velice populární, a proto jsme se v redakci rozhodli, že budeme v naší tradici pokračovat.

15. října 2014 totiž Google oznámil novou verzi operačního systému, který tentokrát ponese číselné označení 5.0 (a kódové Lollipop). I zde budeme všichni netrpělivě vyhlížet, zda-li naše zařízení dostane aktualizaci na nejnovější systém.

Všechna zařízení u sebe mají datum poslední úpravy a také barevné označení, pomocí kterého můžete velice snadno a rychle zjistit, jak na tom dané zařízení, co se týče aktualizace je. Vysvětlivky barevného označení naleznete již níže:

S tvorbou seznamu nám samozřejmě můžete pomoct i vy. Pokud se tedy objeví na internetu nějaké nové informace nebo vám váš telefon nabídne aktualizaci, o které se v tomto článku nezmiňujeme, nezapomeňte nás prosím upozornit do komentářů pod článkem.

TIP: Pro snadnější orientaci doporučujeme využít ve vašem prohlížeči klávesovou zkratku Ctrl + F pro vyhledávání na stránce.

ASUS

HTC

LG

Motorola

Samsung

Sony

 

Článek sledujte pravidelně, neboť jej budeme doplňovat s příchodem nových informací.