Androidmarket.cz

Nový projekt SmartAds chce platit uživatelům za zobrazení reklamy na odemykací obrazovce

Na webu IndieGoGo, obdobě známějšího Kickstarteru, se nedávno objevil zajímavý projekt SmartAds, pomocí kterého si budou moct uživatelé smartphonů a tabletů vydělat peníze, a to prakticky bez práce pouhým zobrazováním reklam na odemykací obrazovce.

Provozovatelé služby SmartAds chtějí uživatelům platiti 25 dolarů měsíčně za zobrazování reklam na jednom zařízení, což by pro uživatele smartphonu a tabletu zároveň mělo znamenat přivýdělek  50 dolarů za měsíc. Danou částku však musíme brát se značnou rezervou, protože nejspíš bude, stejně jako u podobných projektů, výrazně nadsazená.

Reklama by se měla zobrazovat přímo na odemykací obrazovce, podle společnosti by však měla zdržovat jen minimálně. Téma reklam by mělo být přizpůsobeno podle lokace a zájmů uživatele, zatímco nároky na baterii a mobilní data jsou údajně téměř nepostřehnutelné.

Pro spuštění celého projektu je požadována částka 50 000 dolarů, která musí být na IndieGoGo zajištěna do 21. března. Uvažovali byste o využívání služby SmartAds? Dejte nám vědět do komentářů pod článkem.

http://youtu.be/BIFNmNV6zCE

via ph