Androidmarket.cz

Lookout Ad Network Detector nyní vyhledá také reklamy ze sítě SellARing

SellARing je název nové reklamní sítě umožňující vývojářům aplikací přidat desetisekundovou hlasovou reklamu, která bude přehrána po vytočení jakéhokoliv telefonního čísla a nahradí klasický přerušovaný zvuk.

Pokud chcete mít jistotu, že žádná z aplikací nainstalovaných ve vašem smartphonu nepodoporuje reklamní síť SellARing, stáhněte si nejnovější verzi bezpečnostního nástroje Lookout Ad Network Detector. Ten prohledá váš telefon a zobrazí všechny reklamní sítě a nainstalované aplikace, které je podporují. Po poslední aktualizaci na verzi 1.2, která proběhla před několika dny, dokáže Lookout Ad Network Detector najít také aplikace podporující právě reklamní síť SellARing.

  

I přesto, že své reklamy v SellARing nabízejí i velké světové společnosti v čele s NBC, Walmart, Vodafone a FOX, neočekáváme větší rozšíření této reklamní sítě z důvodů obav vývojářů aplikací. Implementace hlasových reklam před telefonním hovorem může totiž mezi uživateli aplikace způsobit nevoli, proto se s SellARing setkáme pravděpodobně jen v méně známých aplikacích.

Další informace včetně videa s ukázkou hlasových reklam naleznete v našem článku zde.