Androidmarket.cz

Jakou výbavu bude mít Nexus Prime?

Do oficiálního představení telefonu Nexus Prime, který pro Google vyrábí Samsung, už zbývá jen pět dní. Za posledních několik měsíců jsme viděli mnoho předpokládaných specifikací z různých zdrojů, které si často navzájem odporovali. Následující informace od serveru bgr.com ale vypadají velmi důvěryhodně, proto se na ně pojďme podívat:

Čekali jste silnější procesor? Celou dobu jsme slyšeli o 1,5GHz dvoujádru od Texas Instruments. Později se ale objevily informace o tom, že má americký výrobce s těmito procesory nějaké problémy. Zapomeňme ale na čísla, i použitý procesor v Nexusu Prime bude jistě velmi výkonný. Možná jste se pozastavili také nad rozlišením fotoaparátu. Pět megapixelů v dnešní době tolik, kolik bychom u nového špičkového telefonu očekávali.  Honba za co možná nejvyššími čísly je totiž stále v módě a proto se někteří výrobce dostávají až k dvojciferným hodnotám rozlišení. Samsung se u Nexusu Prime pravděpodobně vydal opačnou stranou a místo čísel nabídne kvalitní technologie.

Nexus Prime bude představen 11. října a do prodeje by se měl dostat už 27. října. Zpočátku bude dostupný jen u amerického operátora Verizon.

zdroj: ap