Androidmarket.cz

HTC plánuje přestat přibalovat HTC Beats sluchátka k budoucím zařízením

Pokud jste někdy vlastnili starší telefon od HTC, třeba dnes již historický HTC Touch HD, tak máte zajisté ještě v živé paměti nepříliš kvalitní sluchátka, která stála leda tak za výměnu za jiná. Ani s pozdějším příchodem androidích strojů se však HTC pecková sluchátka nikterak výrazně nevylepšila a stále patřila spíše k podprůměru. Pak ovšem přišel zlom, firma koupila Beats Audio, a začala k telefonům přidávat poměrně kvalitní in-ear sluchátka Beats.

A nyní to zas vypadá, že se vrátí zpátky k podprůměru. Zástupce HTC se konkrétně dnes v rozhovoru pro server CNet vyjádřil ve smyslu, že lidé si stejně telefon nevybírají podle přibalených sluchátek, a že si je mohou koupit přímo od Beats, takže na tom zas až tak nezáleží.

Zda se změna firemní politiky ohledně sluchátek dotkne již řady HTC One zatím nevíme, nicméně vzhledem k tomu, že první zařízení těmito sluchátky ještě vybavené byly, tak počítáme, že spíše ne. Poměrně zajímavé bude také sledovat, jak to zamává s Beats Audio technologií, přidávaný softwarový ekvalizér totiž nedělá nic jiného, než že hudbu speciálně upravuje přímo pro tato sluchátka, díky čemuž zní, nebo by alespoň měla znít, lépe než jakákoliv jiná.

A co Vy? Myslíte si, že jde o správný krok a že měl ve svém výroku pravdu nebo naopak na příslušenství k telefonu dáte a vybíráte telefon i podle něj?

zdroj: pha