Androidmarket.cz

AndroidMarket.cz v novém kabátě!

Vážení čtenáři,

Vítáme Vás na nových stránkách AndroidMarketu, které dnešním dnem prošly razantním redesignem. Redesign byl zaměřen jak na zjednodušení celých webových stránek, tak i na to, abychom Vám zpříjemnili čtení našich stránek. Celý web jsme tedy zaměřili na minimalismus, snažili jsme se použít co nejméně barev a stránky co nejvíce zjednodušit.

A co vlastně je nového? Web nyní běží na responzivním zobrazení – to znamená, že náš web si zobrazíte na všech Vašich zařízeních podobně, jako na počítači. Mimo jiné jsme přidali několik zajímavých funkcí webu (např. hodnocení u recenzí, kapitoly u článků a další!). Funkce budete moci postupně objevovat v našich článcích.

Změny se dočkalo i naše logo, u kterého jsme upustili od naší modré Android figurky a přešli jsme na logo, které je minimalistické a zapadá tak do celého webu.

Tento redesign ovšem není zatím kompletní a jedná se pouze o jednu z fází, na které pracujeme. V následujících týdnech budeme redesignovat i náš katalog zařízení a web AndroidMarket.cz budeme propojovat s našimi dalšími projekty, které pod tento projekt spadají. Rozhodně je tedy se na co těšit!

Příjemné čtení přeje

Redakce AndroidMarket.cz