Androidmarket.cz

Velikonoční speciál zlevněných aplikací

Premium Widgets & Weather

Premium Widgets & Weather Vám umožní mít u sebe vždy aktuální informace o počasí ve vysoké kvalitě. Nastavit si můžete kompletní widgety s hodinami, počasím, HD animací… Pokud budete chtít sledovat detailnější informace, stačí Vám k tomu jeden klik na widget a přejdete do režimu celé obrazovky.

$ 2.00 ->$ 1.49

  


App Name
Developer
Free   

Spirit HD

Spirit HD Vás na první pohled zaujme svojí excelentní grafikou, tak výtečnou hratelností.  Ve hře Spirit ovládáte dotykem prstu malého ducha, který si jen tak poletuje prostorem a za sebou zanechává jakousi stopu.

2.99 ->$ 1.99

  


App Name
Developer
Free   

TileStorm HD

Výborná 3D puzzle hra s posunovacími dlaždicemi. Tuto návykovou hru si zamilujete. Můžete se těšit na 100 náročných map se vzrůstající obtížností, 4 krásné motivy – průmyslové, Egypt, středověk a džungle.

3.99 ->$ 2.99

  


App Name
Developer
Free   

Wave

Nyní si ve slevě můžete pořídit nejlepší živou tapetu roku 2012 podle AndroidTapp.com. V rámci tapety si můžete nastavit rychlost, amplitudu či barevné schéma vlny, která se pohybuje na pozadí Vašeho přístroje.

1.49 ->$ 0.99

   


App Name
Developer
Free   

Monopoly

Ve zlevněných aplikacích tentokrát najdete verzi nejúspěšnější deskové hry na světě také pro Android. Můžeme si tak na Vašich zařízeních vyzkoušet svého obchodního ducha s přízní či nepřízní hracích kostek.

4.99 ->$ 1.99

  


App Name
Developer
Free   

NBA JAM by EA SPORTS

NBA JAM je basketbalová hra pro Android, která navazuje na původní arkádovou hru. K dispozici je 30 týmů z NBA s legendárními hráči, kteří se spolu utkají v netradiční hře 2 na 2. Za dobré výsledky navíc můžete odemknout skryté hráče a cheaty.

4.99 ->$ 0.99

   


App Name
Developer
Free   

Pocket Informant-Events,Tasks

Pocket Informant-Events,Tasks Vám nábízí plně integrovaný kalendář a organizátor úkolů s kompletním řešením pro Android. Vylepšení zaregistrujete hlavně v oblasti přidávání kontaktů, Multi-Select Modu a další.

9.99 ->$ 6.99

  


App Name
Developer
Free