Androidmarket.cz

Sony Ericsson představil multimediální dock pro Xperii Play

Ačkoliv se podle nejnovějších informací Xperia Play neprodává zrovna nejlépe, tak se ji Sony Ericsson snaží podporovat jak jen může. Dnes například představil novou multimediální dokokovací stanici DK 300. Ptáte se na co je takovému telefonu dokovací stanice? Inu, podle Sony Ericssonu může dobře posloužit jako multimediální centrum, přeci jen dokáže nabíjet telefon, přičemž se na něm můžete pohodlně dívat na film nebo přes vyvedený 3,5mm jack poslouchat hudbu. Na druhou stranu, díky nepodpoře na straně telefonu, chybí HDMI, takže zas až o takové multimediální centrum nejde.

Taktéž se prý z telefonu dělá dobrý budík, po zasunutí se totiž zapne speciální aplikaci, která přehledné ukazuje čas, počasí a další informace. Telefon je navíc pevně upevněn, takže nehrozí, že by jste jej lovili někde po nočním stolku.

I tak se mi osobně nezdá dokonvací stanice jako příslušenství, které bych vyloženě musel mít. Na druhou stranu za 570kč (po přepočtu, dostupnost v ČR není potvrzená) by to nemusela být úplně špatná koupě.