Androidmarket.cz

Nejlepší aplikace pro úpravu fotek

Seznam oblíbených aplikací pro rychlou úpravu fotek

Ať už ukazuješ fotky ze své cesty do zahraničí přátelům nebo sdílíš své fotografie s rodinnými příslušníky. Možná si přeješ, aby tvé fotky vypadaly lépe. Můžete je oříznout nebo jim dát nový vzhled v těchto snadných aplikacích.

Pixlr – Free Photo Editor

Jedna z nejjednodušších aplikací pro úpravu fotek je Pixlr, dostupný pro Android popřípadě se dá použít i na počítači. Aplikace nabízí více než 2 miliony kombinací efektů, rámečků a filtrů. Můžete použít rychlé oříznutí fotky, různé efekty apod. Pixlr je často aktualizován s novými tématickými funkcemi, takže pokud zapomenete poslat prázdninovou fotku, můžete si ji upravit a poslat jako přílohu v emailu.

VSCO

VSCO je dostupné jak pro iOS, tak i pro Android. Můžete použít několik efektů, z toho si můžete některé i zakoupit s tím, že VSCO stále přidává nové a nové efekty. Své fotografie poté můžete sdílet přímo na sociální síti VSCO (oficiální stránka), kde také můžete sledovat ostatní uživatele.

Snapseed

Když Vám Google Fotky nestačí, tak Google nabízí další aplikaci Snapseed. Aplikace nabízí spoustu funkcí, jako oříznutí fotky, retušování – které funguje velmi dobře, různé rámečky apod. Pokud cestujete, Snapseed má jak JPEG, tak i RAW podporu, takže fotografie si můžete perfektně upravit.

Zdroj