Androidmarket.cz

HTC telefony se předcházejí o 10 minut

V průběhu včerejšího dne se hodiny u valné většiny telefonů od HTC a originální ROMkou začaly předcházet o přibližně 10 minut. Tato chyba postihla bez rozdílu telefony brandované i nebrandované telefony s Androidem 2.3.3 i 2.2. Pravděpodobným zdrojem problémů je tak (nejen) grafická nadstavba HTC Sense ve verzi 2.1. Kdy bude vydána oprava, se zatím neví, ale útěchou může být, že HTC již o problému ví.

„It has come to our attention that certain HTC handsets appear to be showing the wrong time, we’d like to reassure you that we are currently working to rectify this and will have an update for you shortly.
„We apologise for any inconvenience this may be causing.“ [techradar]

 

Již se k nám doneslo, že některé HTC telefony ukazují špatný čas, rádi bychom Vás ujistili, že na opravě již pracujeme a přijde brzy. Omlouváme se za způsobené problémy.

Podělte se s námi do komentářů, jestli máte stejný problém.

Po anketě na FB jsme rozhodli, že komentáře poukazující na již opravenou chybu, které neobsahují jinou užitečnou informaci, budou smazány. Pokud by to někomu vadilo, nechť nám to řekne, pokud Vás bude dost, ustoupíme od toho. Přeci jen nechceme působit jako cenzoři.

Zdroj: techradar