Androidmarket.cz

HTC One dostane aktualizaci na Android 4.2 v polovině června

Představení HTC One se starším Androidem 4.1 mohlo být pro některé uživatele zklamáním, na druhou stranu však taiwanský výrobce přislíbil, že krátce po začátku prodeje vydá aktualizaci na Android 4.2. Několik dnů až týdnů čekání se sice protáhlo na několik měsíců, ale nakonec to vypadá, že se majitelé HTC One updatu konečně dočkají.

Andrey Kormiltsev, šéf ruského zastoupení HTC, při odpovídání na dotazy na Twitteru totiž uvedl, že Android 4.2.2 Jelly Bean pro HTC One by měl být vydán v polovině června, tedy za necelé dva týdny. Kormiltsev také dodal, že aktualizace bude probíhat OTA cestou, tedy přes Wi-Fi. Nesmíme však zapomenout dodat, že jde stále jen o předběžný termín, který se ještě může změnit. Termíny vydání se navíc mohou až o několik týdnů lišit podle regionu.

Podrobnosti o Androidu 4.2.2 pro HTC One unikly na internet minulý týden. V nové verzi firmwaru se uživatelé údajně mohou těšit na procentuální ukazatel stavu baterie, rychlé nastavení v notifikační liště, logo výrobce pod displejem využitelné jako třetí dotykové tlačítko nebo spořič displeje Daydream. Více informací a screenshoty z aktualizované vlajkové lodi naleznete v našem článku.

via Droid Life