Androidmarket.cz

Facebook 1.8 – přepracovaná navigace, lepší vyhledávání, rychlejší notifikace a mnoho dalšího

Přesně jak jsme již včera večer předpokládali tak se také stalo. Facebook dnes ráno na Android market pustil novou a již na první pohled majoritní aktualizaci svého androidího klienta na verzi 1.8.

Již při prvním spuštění je vidět, že včera nezůstalo jen u planých slov. Aplikace je totiž opravdu podstatně rychlejší a díky odstranění nelogické staré hlavní stránky spolu s přepracovanou navigací v horní liště a bočním rychlým menu i notně pohodlnější a intuitivnější.

Konečně jsme se také dočkali plnohodnotného vyhledávání mezi stránkami a lidmi, které zatím neznáte, rychlého přístupu k notifikacím, správě vlastních stránek, přístupu k aplikacím (hrám, šťouchání a podobně) a mnoho dalšího. Nechybí dokonce ani podpora nedávno spuštěné služby timeline a zobrazování otagovaných lidí na fotografiích.

Jestli se aplikace časem nezpomalí, zatím nemohu posoudit, ale alespoň navigace aplikací je konečně logičtější a celkově prostě lepší. Za aktualizaci tak facebooku dávám palec nahoru a doufám, že si tento směr udrží.

A jaký názor máte na novou verzi Vy?


App Name
Developer
Free