Androidmarket.cz

Asus Memo Pad Smart 10 dostává aktualizaci na Android 4.2 Jelly Bean

Desetipalcový Asus Memo Pad Smart (ME301T) je dalším tabletem taiwanského výrobce, který se dočkal aktualizace na Android 4.2.1 Jelly Bean.

V době psaní článku byl update dostupný jen v USA a na Taiwanu. Jen však jen otázkou několika dnů až týdnů, než bude Android 4.2 Jelly Bean dostupný také pro evropské uživatele. Aktualizace s číselným označením 10.6.1.15 má velikost asi 510 MB. Uživatele si ji budou moct stáhnout manuálně ze stránek výrobce nebo jednoduše bezdrátově (tzv. OTA).

Mezi novinky, které najdeme v Androidu 4.2 Jelly Bean, patří 360stupňová panoramata Photo Sphere, hlasového zadávání slov offline, nativní podpora sdílení obrazu s HD televizorem, nové možnosti v notifikační liště, vylepšeného pomocníka Google Now a podpora více uživatelských účtů.

Asus už v uplynulých týdnech aktualizoval na Android 4.2 Jelly Bean své tablety Transformer Pad Infinity a Transformer Pad TF300T. Do začátku léta by chtěl taiwanský výrobce vydat tuto verzi operačního systému také pro Padfone 2 a Memo Pad 7.

via android police

Kdy dostane váš smartphone či tablet aktualizaci na Android 4.1/4.2 Jelly Bean? Sledujte náš velký a pravidelně aktualizovaný článek.