Androidmarket.cz

Samsung Galaxy S IV na prvních fotografiích?

 

Po nepříliš kvalitní fotografii, která unikla před několika týdny, se na internetu znovu objevila údajná podoba Samsungu Galaxy S IV. Několik důvěryhodně vypadajících fotek smartphonu s označením GT-I9502 se dnes objevilo na čínském fóru 52Samsung.

Jak můžete sami vidět, Galaxy S IV by podle uniklých fotografií i dřívějších spekulací mělo nabídnout téměř stejný design „inspirovaný přírodou“ jako jeho předchůdce. Nechybí ani zaoblené rohy a typická dotyková tlačítka pod displejem.

Z fotografií také můžeme usuzovat, že je novinka vyrobena ze stejného plastu jako Galaxy S III, který byl doplněn o poměrně výraznou texturu. Samozřejmě je možné, že skutečný design SGS4 bude trochu jiný, protože na fotografiích byl zachycen jen předprodukční kus.

  

Obrazovka vyfoceného telefonu také potvrzuje některé z dřívějších informací o výbavě, jako jsou čtyřjádrový procesor s taktem 1,8 GHz, grafický čip PowerVR SGX 544MP, 2GB RAM, displej neznámé velikosti o Full HD rozlišení a 13mpx fotoaparát.

Operační systémem je Android 4.2.1 Jelly Bean doplněný o novou verzi grafického rozhraní TouchWiz. Uniklá verze budoucí vlajkové lodi Samsungu je určena pro mobilního operátora China Unicom a od běžné verze by se měla lišit například dualSIM funkcionalitou.

K oficiálnímu představení Samsungu Galaxy S IV dojde 14. března v New Yorku, kde se konečně dozvíme, zda jsou výše uvedené fotografie a informace o výbavě pravé. Líbil by se vám tento design Samsungu Galaxy S IV?

  

zdroj: 52samsung via phonearena