Androidmarket.cz

Motorola Moto X + 1: nová vlajková loď již brzy

Motorola je poslední dobou velmi zajímavou společností, se kterou se poměrně dost obchodovalo a nakonec skončila pod křídly Lenova. To chce pod touto značkou stále vydávat zařízení, což je samozřejmě jen dobře. Brzy by se měla objevit hned nová vlajková loď, kterou pojmenovali opravdu famózně.

Známý informátor @evleaks tentokrát poskytl logo nového top modelu od Motoroly, jenž ponese název Moto X + 1. Opravdu je to hodně prapodivný název, který sice dává smysl, ale je až strašný. Podle jeho informací by tento kousek měl být již brzy představen. Opět bude určitě zajímavý výbavou a opět i cenou. Smartphony s nápisem „Motorola“ totiž mají vždy výbornou výbavu, čistý Android, povedený design a velmi nízkou cenu, což z nich dělá jedny z nejžádanějších kousků. Bohužel se u nás ani jeden model oficiálně neprodává, ale Moto G si hodně lidí objednalo z nedalekého Německa či z Anglie. Tudíž jsou určité možnosti, jak si nějaké to zařízení od nich pořídit.

Motorola to snad opět všem nandá a spousta zájemců z ostatních států bude velmi zhrouceno, že se k nim tento kousek vůbec nedostane, což je asi jediná chyba na těchto modelech. Teď jen záleží, zda to bude doopravdy tak brzo, jak slibuje samotný zdroj a zda to tato legendární značka pod záštitou Lenova to nějak nepokazí.

Zdroj: @evleaks