Androidmarket.cz

LG Optimus G2 na první fotografii? [Doplněno: další fotografie]

Na facebookovém profilu Evleaks se objevila fotografie neznámého smartphonu od LG. Tajemným zařízením by podle spekulací mohla být budoucí vlajková loď Optimus G2.

Bohužel spolu s fotografií nebyly zveřejněny žádné detaily o výbavě smartphonu. Redaktor webu The Droid Guy prohlašuje, že má smartphone na fotografii 5,5″ displej a usuzuje tak z výpočtu velikosti micro USB konektoru vzhledem k displeji. Na první pohled to také může vypadat, že přístroj na fotografii nemá tlačítka pod displejem.

Je však možné, že jsou tlačítka jen dobře skryta a LG se rozhodlo pro stejný dvoutlačítkový koncept s logem výrobce uprostřed, jaký jsme mohli vidět u HTC One. Uniklý obrázek také ukazuje, že rámeček kolem displeje je velmi tenký a sklo kryjící displej je podobně zakřivené jako u LG Optimus G Pro.

LG Optimus G2 by mělo být představeno na podzim letošního roku. Co se další výbavy týče, spekuluje se například o čtyřjádrovém procesoru Snapdragon 800,2GB RAM, 13mpx zadním fotoaparátu, velké baterii a dotykovém ovládání na zadní straně přístroje.

Další možností je, že telefonem na obrázku je LG Nexus 5. Výrazné logo korejského výrobce tomu sice příliš nenasvědčuje, ale vzhledem k tomu, že jde jen o předprodukční prototyp, tuto možnost nemůžeme zcela vyloučit.

DOPLNĚNO (11.5.2013): Na internetu se zhruba o týden později objevil další obrázek (viz níže), jehož zdrojem je opět Evleaks. Snímky jsou sice pořízeny z jiného úhlu a za rozdílných světelných podmínek, ale je docela pravděpodobné, že jde o stejné smartphony.

zdroj: Evleaks