Androidmarket.cz

LG Nexus 5: první údajné informace o výbavě a designu

Představení Samsungu Galaxy S IV je za námi a na internetu se pomalu začínají objevovat spekulace o jiných nepředstavených smartphonech s Androidem. Další velmi očekávanou novinkou letošního roku je Nexus 5, který by měl být představen v říjnu. Podle dostupných informací by mohlo být jeho výrobcem opět LG.

Podle anonymního zdroje, na který upozornil server Android and Me, v současné době Google testuje několik prototypů od různých výrobců. A jedním z nich je údajně smartphone od LG, který má kódové označení „Megalodon“. Zdroj přidává také informace o výbavě a výše uvedený obrázek, který by měl prozrazovat design chystaného LG Nexusu 5.

Důvěryhodnost těchto informací je však poměrně pochybná a s největší pravděpodobností jde jen o sen některého z fanoušků série smartphonů Nexus. Na druhou stranu však nemůžeme s jistotou určit, že jde o podvrh, proto se s vámi o údajnou výbavu LG Nexusu 5 podělíme:

Ve většině parametrů jde o dosud nevídanou výbavu, která vypadá až příliš dobře na to, aby byla skutečná. Nesmíme však zapomenout na to, že Nexus 5 bude nejspíš představen až na podzim letošního roku, kdy už by měly některé z výše uvedených komponentů, jako například procesor Snapdragon 800 od Qualcommu, dostupné.

Myslíte si, že by mohla být výše uvedená výbava LG Nexusu 5 skutečná? A jak by se vám líbil design smartphonu? Dejte nám vědět do komentářů pod článkem.

zdroj: am