Androidmarket.cz

Ice Cream Sandwich a Samsung Galaxy S – spíše ne, ale kdo ví

Všechny nynější vlajkové lodě, jako například Samsung Galaxy S II, celá řada Xperií z roku 2011 od Sony Ericssonu a pravděpodobně také většina novinek od HTC mají již aktualizaci na Ice Cream Sandwich oficiálně potvrzenou. Ale co starší, již vysloužilé vlajkové lodě, které stále vlastní poměrně velké množství lidí, jako třeba Samsung Galaxy S?

Zde je situace složitěji, jak to totiž již pomalu bývá u Samsungu zvykem, tak jedna pobočka tvrdí, že se dočkáme a druhá, jen kousek vedle zase opak. Konkrétně pozitivněji smýšlející je neoficiální, leč v minulosti často pravdivě informující twitterový účet SamsungUpdate, který píše, že ačkoliv si počkáme trochu déle, tak aktualizace nakonec určité přijde. Naopak, že se aktualizace nedočkáme tvrdí, prý důvěryhodný zaměstnanec z českého zastoupení Samsungu.

Kde je pravda se tak pravděpodobně jen tak nedozvíme, jisté však je, že i pokud aktualizace někdy přijde, tak už stejně většina z nás bude mít buďto neoficiální CyanogenMOD 8 anebo úplně nový telefon. Tedy pokud Samsung zázračně nepřekvapí a jednou na Českou republiku nezapomene a vydá zde aktualizaci včas.

Graf ceny produktu Samsung i9100 Galaxy S II poskytuje server Heureka.cz

Zdroj: twitter, dotekománie