Androidmarket.cz

HTC One aka HTC M7 na dalším obrázku? Aneb záhada designu nové vlajkové lodi pokračuje

Nejnovější uniklý render HTC One aka HTC M7

Pokud sledujete situaci okolo HTC One, dříve známého pod označením HTC M7, pravidelně, možná budete stejně jako my následujícím obrázkem mírně zmateni. Na twitterovém účtu @evleaks, který byl už mnohokrát zdrojem pravdivých interních informací o HTC, se objevil výše uvedený render dlouho očekávané vlajkové lodi.

Render se velmi podobá zcela první podobě HTC One, která se na internet dostala v polovině ledna. Následující obrázek údajně pochází z návodu k použití, čemuž by odpovídalo také mírné zjednodušení designu. Můžeme si všimnout, že na renderu níže zcela chybí nejen dotyková tlačítka pod displejem, ale také logo výrobce. Jednou z variant je to, že podsvícené logo bude sloužit jako kapacitní tlačítko a při vypnutí displeje nebude vidět.

 

Velmi výrazným prvkem je dvojice reproduktorů, která se nachází v horní a dolní části telefonu. Jedná se o zajímavé a v případě, že bude telefon položen na stole také praktické řešení, při držení přístroje v ruce na šířku však bude uživatel rukama reproduktory zakrývat.

Stále však výše uvedené designy nemůžeme nazývat jako zaručeně pravé. Brání nám v tom nejen přirozená obezřetnost k čemukoliv „uniklému“, ale také další obrázky HTC One aka HTC M7, které se na internetu objevily před několika týdny. Níže můžete další z možných podob budoucí vlajkové lodi taiwanského výrobce. Podle následujícího obrázku by HTC mělo zůstat v designu konzervativní. HTC One byste si tak velmi snadno mohli splést třeba s HTC Droid DNA.

Údajná fotografie HTC One aka HTC M7, která ale neodpovídá renderům výše

Bude tedy chystané HTC One neboli HTC M7 vypadat tak či onak? Nebo snad úplně jinak? Pokud se taiwanský výrobce rozhodl pro včera uniklý revolučnější design, bylo by to zcela v souladu s očekáváním, které máme od nového vlajkového modelu. Například loni představený Samsung Galaxy S III neznamenal velký krok kupředu jen v oblasti výbavy, ale také designu. Samsung jej nazývá jako „design inspirovaný přírodou“ a ve stejném duchu se nese vzhled téměř všech nově představených smartphonů korejského výrobce.

HTC přitom velký krok v designu naznačilo už u dosluhující vlajkové lodi HTC One X, která je mnohými dosud právem považována za jeden z designově nejpovedenějších smartphonů vůbec. Doufejme tedy, že nástupce nebude znamenat krok zpět a návrat k nudnému designu bez nápadu, jaký jsme mohli u taiwanského výrobce vidět v předchozích letech.

Jaký ze dvou „údajně pravých“ designu HTC One/HTC M7 se vám líbí více? Podělte se s námi o svůj názor v komentářích pod článkem.

zdroj: @evleaks