Androidmarket.cz

Crashtest HTC One X: jak dopadne telefon po třech pádech na zem? [video]

Co se stane, když spadne HTC One X na zem? Nemusíte kvůli odpovědi riskovat zdraví svého telefonu, protože to za vás už udělali a na video natočili redaktoři serveru HTCpedia.com. Téměř nové HTC One X při testu padalo na tvrdou dlažbu. To je situace, kterou se svým telefonem prožije nejeden uživatel.

První dva pády znamenaly pro telefon jen drobnější oděrky na krytu a jediným větším problémem byl škrábanec na objektivu fotoaparátu. Osudovým se stal až třetí pád, kdy redaktor nechal HTC One X spadnout přímo na displej. Gorilla Glass, které kryje displej telefonu, je sice velmi odolné před nejrůznějšími škrábanci, mnohem hůře si ale vede při pádu na zem.

Test tedy nepřináší žádné výrazné překvapení, protože snad žádný běžný telefon by podobný test nepřežil bez poškození. Jediným rozdílem je nevyjímatelná baterie, která má za následek, že se HTC One X při pádu na zem „nerozletí“ na několik dílů.

Jak chráníte svůj telefon před poškozením? Používáte nějaký kryt nebo jen doufáte, že vám telefon nespadne? Napište nám své zkušenosti do komentářů pod článkem.

zdroj: pha