Androidmarket.cz

Asus představil PadFone 2

Dnes v Miláně představil Asus svůj nový tabletotelefon Padfone 2. Ten nabídne všem zájemcům zařízení dva v jednom, kdy bude stačit do těla tabletu zasunout smartphone a rázem budete mít možnost využívat kompletní prostředí smartphonu na displeji tabletu.

  

Padfone stanice doznala velkých designových změn marně by jste hledali kryt pro smartphone ten byl definitivně odstraněn a dovolil tak vyrobit mnohem elegantnější a užší tablet zároveň se snížila váha na 514 gramů. (v kombinaci s telefonem je celková váha tabletu 649 gramů)  Stanice nabídne 10,1″ IPS displej s rozlišením 1280×800 px navíc tělo obsahuje přídavnou baterii o kapacitě 5000 mAh (zmenšena z původních 6600 mAh).

http://www.youtube.com/watch?v=DjpACIJkpQo

Technická specifikace smartphonu:

Padfone 2 se bude prodávat jak jako samostatný smartphone, tak také jako celek (smartphone + tabletová část) v bílé a černé barvě. Ve vybraných evropských státech Bulharsku, Dánsku, Finsku, Německu, Maďarsku, Itálii, Portugalsku, Polsku, Rumunsku, Španielsku a Švédsku (ČR bohužel chybí, budeme muset buď do Německa nebo Polska) se tablet objeví před Vánocemi  ve variantách s 32 a 64 GB interní pamětí:

http://www.youtube.com/watch?v=AxE_Im20UZM

Zdroj: androidauthority.com