Androidmarket.cz

Alcatel One Touch Idol S má v pase 7,4 mm a co jeho funkce?

Alcatel nezaostává v konkurenčním boji, proto představil nový chytrý telefon s operačním systémem Android. Ten se skrývá pod názvem Alcatel One Touch Idol S. Ohromí svými specifikami, nebo půjde o další tuctový mobil?

Model One Touch Idol S nabídne tloušťku pouhých 7,4 mm a vážit bude jen 110 gramů, přičemž bude dodáván v několika různých barvách, kromě červené a růžové, bude k dispozici i v modrošedivé. Je navrhnut pro milovníky chytrých telefonů s menšími rozměry, jeho 4,7 palcový displej IPS  nabízející 16 miliónů barev a v HD rozlišení 720 x 1280 pixelů, které je upravené pro ještě lepší sportovní zážitek, jistě nikoho neurazí.

Uvnitř 7,4 mm tenkého těla se skrývá procesor Dual-core s taktovací rychlostí 1,2 GHz a pamětí 1 GB RAM. Kromě 4 GB interního úložiště může uživatel využít slotu pro microSD karty. Na zadní straně je ukryt 8 MP fotoaparát s LED bleskem a 4x digitálním zoomem, vpředu je umístěna 1,3 MP kamera s HDR. S One Touch Idol S si tak budete moci pořizovat videa v kvalitě 1080p (30fps). Pro uživatele je připraveno i několik her, kromě Wonder Zoo a Gameloft Live nabízí i Asphalt 7 a další.

Zdroj: VR-Zone