Xiaomi Mi MIX 2 bude mít zakřivený displej, který bude pokrývat 93% přední strany

0

Mi-MIX-e1488704229293

Xiaomi již oznámilo, že vydá další smartphone, který bude navazovat na populární smartphone Xiaomi Mi MIX. Toto nové zařízení se v současné době nazývá Xiaomi Mi MIX 2 a navrhnul ho francouzský designer Philippe Starck, který se vrátil jako vedoucí designového průmyslu.

Dozvěděli jsme se informace o některých nových funkcí, které bude Mi MIX 2 zahrnovat. Očekává se, že Mi MIX 2 bude mít zakřivený AMOLED displej, který pokryje 93% přední strany přístroje. Původní Mi MIX má 6,4-palcový LCD displej, který pokrývá pouze 91,3% z přední části.

Zdroj také říká, že Mi MIX 2 bude mít keramickou konstrukci těla a audio technologii. Také máme získat vysvětlení ohledně čtečky otisků prstů. Předchozí zpráva oznámila, že bude zabudovaná v displeji. Podle nového zdroje, zpráva uvádí, že tato čtečka bude umístěna těsně pod displejem.

Očekává se, že Mi MIX 2 bude ohlášený přibližně ve stejnou dobu jako loňský model, takže někdy v listopadu. Takže je zatím dost času pro informace o nových technologiích a funkcích.

Zdroj

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here