Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších her minulého týdne | 36. týden

Víkend už je v plném proudu a my Vám přinášíme další díl Top 10 nejpopulárnějších her minulého týdne. Pojďme se na ně podívat.

 

UNKILLED

UNKILLED je zombie střílečka, ve které se ocitnete uprostřed New Yorku a budete pracovat v organizaci pro zabíjení zombies. Hra nabízí opravdu velké boje, ve kterých se také setkáte s nejedním bossem. Ve hře jsou také povedené zpomalené záběry.


App Name
Developer
Free   

 

FreeStyle Baseball2

V této sportovní hře budete trénovat baseballové nadhozy a odpaly. Nadhozy i odpaly jsou často doprovázeny o speciální triky nebo propracované vizuální efekty. Ve hře je také možnost PvP arény, kde si zahrajete duel proti opravdovému hráči.

http://www.youtube.com/watch?v=_Cr_XYsz1Hw


App Name
Developer
Free   

 

Mahjong

Mahjong je logická hra, ve které musíte odstraňovat dvojice stejných kamenů z obrazce tak, abyste odblokovali ostatní kameny. Tímto způsobem se snažíte odstranit celý poskládaný obrazec. Hra nabízí několik obtížností.


App Name
Developer
Free   

 

FRAMED

Framed je opravdu neobvyklá puzzle hra se vzhledem komiksu. Jednotlivá políčka s jednotlivými scénami jsou zpřeházená a vy je musíte nakombinovat do požadovaného pořadí. Hra stojí necelých 70 Kč, ale to je malá cenovka na hru, která získala 25 ocenění.


App Name
Developer
Free   

 

Spill Zone

V této hře se ocitnete v laboratoři a budete pomáhat chemikovi s jeho rozlitými chemikáliemi. Na desce bude rozlito několik různě barevných chemikálií a vy musíte jednotlivé barvy překrývat tak, aby jste spojili alespoň 2 loužičky a žádná nezůstala samotná. Z videa jistě pochopíte.


App Name
Developer
Free   

 

Castle Defense 2

V této hře bude vaším úkolem ochránit Váš hrad před nájezdy nepřátel. Podél cesty budete stavět ochranné prostředky v podobě různých věží. Na Vaší straně jsou také různí draci a podobné bytosti. Hra nabízí spoustu levelů a hodin hraní.


App Name
Developer
Free   

 

Forest Rescue

V této postřehové hře budete spojovat alespoň 3 stejné objekty, abyste se jich zbavili a na místo nich spadly nové. Čím rychleji budete objekty ničit, tím více dostanete power-upů. Cílem hry je pomoci lesním zvířátkům v boji proti zlému bobrovi, který jim kácí les.


App Name
Developer
Free   

 

GALLIA Rise of Clans

V této příjemné hře se budete snažit ničit nepřátelskou armádu. Vždy přijde několik vojáků a vy budete střílet z katapultu po skupinkách se stejnými štíty. Když bude u sebe několik vojáků se stejným štítem, tak všichni zmizí a na jejich místo přijdou noví. Hra nabízí přes 75 levelů. Grafika hry je velmi povedená.


App Name
Developer
Free   

 

Magic River

Magic River je hra s pohodovou grafikou i hudbou, ale jde o nekonečnou hru na skóre, které budete často v napětí, jestli překonáte své skóre. Pojedete na loďce, budete sbírat lekníny a vyhýbat se kamenům, krokodýlům nebo podpěrám mostu. Hra má příjemnou a čistou grafiku.


App Name
Developer
Free   

 

Beyond Pool 3D Hole in one

V této hře se budete snažit trefit kuličku do jamky na jeden úder. Beyond Pool je takový zjednodušený minigolf na stole se spoustou překážek a nerovností, které budete překonávat. Hra nabízí 3D pohled, který jistě oceníte.


App Name
Developer
Free