Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších her minulého týdne | 23. týden

Víkend je před námi a my Vám přinášíme Top 10 nejpopulárnějších her minulého týdne, které si můžete stáhnout a zahrát.

 

TERMINATOR GENISYS: REVOLUTION

Tato střílečka Vám nabídne spoustu rychlé akce, protože se budete snažit v daném prostředí vystřílet všechny terminátory. K dispozici budete mít přes 100 misí v propracovaném postapokaliptickém prostředí.


App Name
Developer
Free   

 

Peppa Baby Shop

Tato hra je vhodná pro děti, které se učí anglicky a také ještě moc neumí počítat. V této hře za Vámi do obchodu budou chodit zákazníci a budou Vám říkat, co si chtějí koupit (anglicky). Vy jim musíte podat správnou věc a oni vám zaplatí. Do pokladny musíte dát přesně tolik, kolik je na ní ukázáno. Zbytek vrátíte.


App Name
Developer
Free   

 

Smove

Smove je postřehová hra, ve které se budete snažit, aby vaši bílou tečku nesrazila žádná bílá tečka, ale bílou tečkou můžete pohybovat jen v malém poli. Můžete sbírat i modré tečky, které vám přinesou body navíc.


App Name
Developer
Free   

 

Spider Square

V této hře se budete snažit procházet dráhou bez jakéhokoli dotyku o strop, zem nebo jiný objekt. K přesunům používáte vystřelování vlákna, které se přichytí a vy se na něm zhoupnete. Ve hře máte také možnost multiplayer.


App Name
Developer
Free   

 

LEGO® Ninjago Tournament

Tuto hru si zamiluje každý fanoušek lega. Se svým Lego hrdinou budete bojovat v aréně proti svým protivníkům. Budete se snažit vylepšovat Vaše postavy a získávat další. Hra nabízí příjemnou grafiku.


App Name
Developer
Free   

 

The Branch

V této hře se budete snažit doběhnout co nejdál po plošině, která se z Vámi zkracuje. Před Vámi se na plošině objevují překážky, kterým se vyhnete tak, že kliknete a plošina se otočí o 90 stupňů. Tímto způsobem postupujete a snažíte se nespadnout z plošiny. Můžete také sbírat žluté bodíky, které Vám přilepší.


App Name
Developer
Free   

 

Dude Perfect 2

Ve hře na Vás čeká spousta levelů, které musíte překonat. Snažíte se basketbalovým míčem trefit koš. Házet budete z místa, ale i z jedoucího auta. Ve hře na Vás čekají také zajímavé powerupy, které vám dost pomohou v některých levelech.

 


App Name
Developer
Free   

 

100 Doors Of The Ghost Town

V této logické hře se budete snažit vyřešit 100 hádanek a skládaček. U každých dveří na Vás čeká hádanka, která je dokáže otevřít. Hra je tématicky orientovaná do města duchů, takže i hádanky se ubírají tímto směrem.


App Name
Developer
Free   

Jewel Robber

V této originální a vtipné hře ukradnete největší diamant na světě a spolu se Stickmanem se snažíte najít cestu ven. Využít můžete spoustu věcí, které najdete (pokeball, počítač, superhouba).


App Name
Developer
Free   

 

Mahjong

Mahjong je oblíbená asijská hra, ve které se snažíte odstranit všechny kameny, které jsou na stole položené. Vždy musíte najednou odstranit 2 stejné kameny, které nejsou zablokované. Po odstranění několika dvojic kamenů se Vám odblokují kameny vedle nich a pod nimi a Vy tak můžete posbírat všechny.


App Name
Developer
Free