Androidmarket.cz

Speedx 3D Free – zajezděte si nekonečným tunelem

Nebývá to zvykem, že by byla nějaká hra Andriod exkluzivní a už vůbec se nestává, aby byla takto kvalitní a zábavná. A právě taková je dnešní Speedx 3D Free.

Jedná se o tak trochu jinou závodní hru ovládanou akcelerometrem, vaším cílem zde však není předjet soupeře, nýbrž dojet tunelem co nejdál. V tom se Vám budou snažit zabránit překážky, nejčastěji obyčejné kostkové bloky, později ale také i kužele nebo trámy přes celý tunel. Zde bych podotkl, že přítomnost překážky předchází barevná stopa, takže se jim, alespoň z počátku není problém vyhýbat. Mimo to se také mění prostředí, zpočátku pojedete uvnitř tunelu, poté po ploše a nakonec si možná zajedete i po venkovním plášti.

Aby nebylo té variability málo, tak ve hře také naleznete různorodé bonusy, které seberete přejetím přes barevné plošky na zemi. Nejčastěji narazíte na zpomalení (modrá ploška) a rozdrcení všech překážek (červená). Dále zde máme také jeden specifický bonus, jedná se o imunitu na sražení s blokem (oranžová barva). Od ostatních se liší tím, že jej najdete i v „pure modu“, aktivuje se sám a co je nejdůležitější, lze sbírat do zásoby, celkově tak můžete získat imunitu až vůči 4 blokům, přičemž momentální stav se zobrazuje vpravo dole.

Kromě toho hra nabízí 3 obtížnosti lišící se od sebe rychlostí jízdy plus pure mód ve kterém nenaleznete žádné bonusy. K tomu všemu připočtěte stylovou grafiku a dobrou optimalizaci a vyjde Vám téměř dokonalá hra a přesně takový Speedx 3D Free je.

Zdarma

Podporované verze Androida: 1,5+
Velikost: 4MB
App2SD: Ano